Η Εταιρεία

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Καλωσορίσατε στην WHEEL Rent a Car ThessalonikiCar Rental Thessaloniki. Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου στην Θεσσαλονίκη.

Η  WHEEL Rent a Car Thessaloniki ιδρύθηκε το 2013. Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση και την προτίμηση των πελατών της.

Σε μια πόλη κλειδί όπως είναι η Θεσσαλονίκη, πόλη αφετηρίας για πολλούς προορισμούς στην Β. Ελλάδας και κυρίως για την Χαλκιδική τους θερινούς μήνες. Η WHEEL Rent a Car Thessaloniki βρίσκετε δίπλα σας για να σας προσφέρει την πιο εύκολη και γρήγορη ενοικίαση αυτοκινήτου που είχατε μέχρι σήμερα!

Εξυπηρετούμε πελάτες από το Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης <<Αεροδρόμιο Μακεδονίας>>, από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από τον σταθμό των τρένων. <<ΟΣΕ>>, από τα ΚΤΕΛ της Θεσσαλονίκης <<ΚΤΕΛ Μακεδονίας>>.  Από όλα τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης ή από οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί ο πελάτης εντός της πόλης.

Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies».