Chevrolet Spark

Chevrolet Spark

Το Spark είναι το μοντέλο που άλλαξε για πάντα την εικόνα που έχουμε για τα προϊόντα της Chevrolet, καθώς είναι ένα από τα σύγχρονα μίνι που έδωσαν στιλ σε μία κατηγορία με αδιάφορη, κατά γενική ομολογία, αισθητική. Τo μίνι Chevrolet έχει παρουσιαστεί από το 2010, ενώ εφέτος έρχεται στην ελληνική αγορά η ανανεωμένη έκδοσή του που φέρει αλλαγές στο εξωτερικό, το εσωτερικό και διαθέτει ελαφρώς πιο οικονομική γκάμα κινητήρων.

 

Εμφάνιση: Ακόμα πιο εντυπωσιακό

Οι κυριότερες αλλαγές που φέρει το νέο Spark εντοπίζονται στο μπροστινό μέρος, όπου δεσπόζει η νέα μεγαλύτερη μάσκα της εταιρείας. Αυτή είναι χωρισμένη σε δύο επίπεδα και είναι σύμφωνη με τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας. Αλλαγμένος είναι και ο μπροστινός προφυλακτήρας, που φιλοξενεί τα νέα φώτα ομίχλης, που «κάθονται» πάνω σε πλαίσια νέας σχεδίασης. Στο πίσω μέρος, το μόνο που έχει αλλάξει είναι η θέση του τρίτου φωτός φρένων (LED) που έχει τοποθετηθεί πάνω στην πίσω αεροτομή, προκειμένου να βοηθήσει την ορατότητα προς τα πίσω. Κατά τα λοιπά, η εμφάνιση του Spark παραμένει φρέσκια και πολύ πιο δυναμική από το μέσον όρο των μοντέλων της κατηγορίας, ενώ οι διαστάσεις του, με μήκος μόλις 3,6 μέτρα, ευνοούν ιδιαίτερα την αστική ευελιξία.

Cubic Capacity 1.000 cc
Gear Box Manual
Seats 5
Doors 5
Drive Front-wheel Drive
Fuel Type Petrol
Airbags 2
Minimum Driving Age 23
Minimum Time License Held 1
Options
  • ABS
  • Air Conditioning (A/C)
  • Alarm
  • Alloy Wheels
  • Central Locking
  • Electric Windows

Contact Information

Call or contact us by using the form.

Monastiriou 289,
Thessaloniki

TELEPHONE:
2310-521425

EMAIL:
info@wheelrentacar.gr

Express Interest

name:*

telephone:*

Email:*

age:*

your message*

FROM 35 €
Κατηγορία B
Μάρκα Chevrolet
Καύσιμο Petrol
Κυβικά 1.000 cc
Κιβώτιο Ταχυτήτων Manual
Κίνηση Front-wheel drive

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.